top of page

RUTES

Territori

Quin estrany fenomen trobem en una gran ciutat, l’únic que es necessita és passejar-hi amb els ulls oberts”

Charles Baudelaire, poeta, assagista, crític d’art i traductor

Et penses que coneixes Barcelona com el palmell de la teva mà i que no hi ha anècdota o racó que se’t resisteixi? Per més que hi passegis, la ciutat sempre et pot deparar sorpreses.

 

Et farem alçar el cap o afinar la mirada, per fixar-te en aquell detall que t’havia passat per alt. Revelarem empremtes de grans personatges i destaparem els misteris que dormen sota les pedres. Però et pots aventurar pel teu compte o guiat per nosaltres.

 

T’oferim dues maneres de descobrir la ciutat: les RUTES GUIADES o les RUTES AMB JOC. T’agrada entomar reptes o prefereixes que et condueixin pels carrers?

RUTES GUIADES

T’acompanyem a descobrir la ciutat a través dels ulls d’artistes, escriptors o altres personatges que han marcat la Història. L’itinerari es desplega com un relat, perquè t’atrapi i et mantingui amb ganes de saber què et trobaràs a cada tomb.

 

Aquestes són algunes de les propostes però pots veure’n més al catàleg!

BARCELONA CONTEMPORÀNIA

La ciutat és viva com la llengua i no la podem explicar sense aquesta. Deixa’t perdre entre realitat i ficció en la ruta que et connecta amb les històries escrites pels autors contemporanis, aquells que han construït la Barcelona cosmopolita, sobre la base d’un passat més o menys obscur. 

EL QUIXOT A LA LLUM DE LA MEDITERRÀNIA

Don Quixot i Sancho Panza viuen episodis de tot tipus a Barcelona, des d’aventures plenes d’acció -abordatges, duels…-, fins a d’altres més còmiques, que acaben amb don Quixot estès enmig d’una sala de ball. Volem que gaudeixis apropant-te a l’obra més cèlebre de Cervantes passejant pels carrers de l’única ciutat real que hi surt. Volem que t’agafin ganes de llegir-la, que n’arribis al cor i en surtis, sense embogir de tanta literatura. 

ROIG, MOLTA ROIG

Montserrat Roig. Una manera d’homenatjar l’escriptora és rellegir-la des dels carrers de la seva gran protagonista: la ciutat de Barcelona i el seu estimat Eixample.

Descarrega’t el catàleg de rutes i veuràs que podem contemplar Barcelona des de les altures, o podem traspassar les fronteres de la ciutat.

 

Si vols organitzar una sortida amb el teu grup o entitat, contacta’ns i ens encarreguem de tot: des del transport, si és necessari, fins al dinar, si s’estén més enllà del matí.

IDIOMES: Les rutes també estan disponibles, sota petició, en castellà, anglès i francès.

 

La durada de cada itinerari també es pot adaptar segons les necessitats del grup.

 

Utilitzem ràdio-guies per tal que puguis seguir les explicacions amb tota comoditat.

JOCS DE PISTES AL CARRER PER A MENTS INQUIETES

Fa 130 anys, naixia Sherlock Holmes a les pàgines de la primera novel·la d’Arthur Conan Doyle. Les aventures del famós detectiu han captivat diverses les generacions, perquè el misteri ens fa sentir vius i expectants.

Si ets dels que sempre busca noves activitats per gaudir amb els amics o la família, ara pots ser SHERLOCK, abandonar Baker Street i recórrer la ciutat de BARCELONA com un espai estimulant i ple d’enigmes amb els Jocs de Pistes Culturals.

Trenca la rutina per descobrir noves maneres de mirar, sentir i conèixer.

Potencia la teva creativitat resolent els misteris.

Viu el joc amb la il·lusió pròpia d’un nen.

JOC 1. Un cas del passat, tacat de sang...

Potser no saps que ja fa molts anys hi va haver un detectiu de l’Scotland Yard que va trepitjar la ciutat per trobar els responsables d’unes bombes esclatades. Però en plena recerca va quedar captivat per un altre cas més escabrós...

Deien que en aquesta ciutat hi havia una barberia

amb una planta baixa dedicada a la gastronomia.

Explicaven que el secret dels seus plats exquisits

no només eren alguns dits...

En aquest local més d’un client havia entrat

per poder gaudir d’un pentinat o un afaitat

i, després...va desaparèixer,

mai més va ser trobat.

 

Tenim uns documents on es registra la investigació d’aquest detectiu, del qual no sabem el nom. Ell no va arribar a saber mai on era el local, ni tampoc quin nombre de víctimes va acumular, però s’hi va apropar.

Per seguir els seus passos, la vostra missió en aquest joc serà reobrir el cas per tal de fer justícia i revelar:

  • On se situava la maquiavèl·lica barberia que va desaparèixer.

  • El nom del detectiu.

Localització: Barri Gòtic, Barcelona.

Nivells: 1/2

Durada: 2h aproximadament (tot depèn del vostre ritme).

Mínim: 6 persones.

Després d’haver creat diversos jocs per a adults, per fer en família i per a alumnes de Batxillerat, ara s'agrupen sota una marca pròpia: SER SHERLOCK.  La pàgina web encara està en construcció però s'inaugurarà ben aviat. Si vols ser el primer a rebre notícies, no dubtis a apuntar-te a la newsletter.

Ancla 1
Ancla 2
ROIG, MOLTA ROIG
ROIG, MOLTA ROIG
bottom of page