top of page

NOSALTRES

Equip

Ariadna Civit

Llicenciada en Periodisme i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB.  Màster en Estudis Avançats en Història de l’Art per la UB.

Gemma Mulet

Llicenciada en Geografia i Història per la UB. Certificat d'Aptitud Pedagògica per la UB. Postgrau en Literatura Contemporània per la UOC.

LA FRASE QUE TINC AL CAP:

 “La cultura és la suma de totes les formes d’art, d’amor i de pensament que, al llarg dels segles, han permès a l’home ser menys esclau.”

André Malraux

Please reload

Foto GMC per perfil - copia.JPG

LA FRASE QUE TINC AL CAP:

“Qualsevol forma d’art tuteja l’ànima, ja que és a l’ànima a qui s’adreça.”

Hélène Grimau

Please reload

*Comptem amb un equip de col·laboradors formats en l’àmbit de les humanitats, la història, l’art o l’enologia. 

CAL·LIGRAMA ÉS...

CREATIVITAT

 

Res és el mateix si t’ho expliquen de manera diferent. Si t’ho expressem de forma amena i rigorosa, connectant les arts amb altres disciplines, revelant les anècdotes més fascinants, fent-te partícip fins a perdre’t en el que estàs veient, t’enganxaràs a viure amb cultura.

PASSIÓ

 

Ens diuen que connectem amb el públic perquè transmetem passió pel que fem. Ho vivim intensament i així ho comuniquem perquè no et deixi indiferent.

Si vam crear Cal·ligrama Bcn és per amor a les arts i sabem que a la fórmula de l’èxit hi ha perseverança, però sobretot il·lusió.

 

EXPERIÈNCIA

 

Fa cinc anys que ens vam aventurar a crear un projecte però no ens vam llençar al buit: A la maleta hi dúiem anys d’experiència que ens fan avançar segures sempre que ens encarem a un nou repte. Ara ens alegrem de seguir compartint grans moments amb tantes persones.

 

PROXIMITAT

 

Serem sinceres: Ens agrada que tothom se senti a gust, atenent les particularitats de cadascú. Per a nosaltres, el tracte personal i proper és la clau que acaba d’arrodonir una bona experiència. 

bottom of page