top of page

NOSALTRES

Equip

Ariadna Civit

Llicenciada en Periodisme i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB.  Màster en Estudis Avançats en Història de l’Art per la UB.

Gemma Mulet

Llicenciada en Geografia i Història per la UB. Certificat d'Aptitud Pedagògica per la UB. Postgrau en Literatura Contemporània per la UOC.

LA FRASE QUE TINC AL CAP:

 “La cultura és la suma de totes les formes d’art, d’amor i de pensament que, al llarg dels segles, han permès a l’home ser menys esclau.”

André Malraux

Please reload

Foto GMC per perfil - copia.JPG

LA FRASE QUE TINC AL CAP:

“Qualsevol forma d’art tuteja l’ànima, ja que és a l’ànima a qui s’adreça.”

Hélène Grimau

Please reload

*Comptem amb un equip de col·laboradors formats en l’àmbit de les humanitats, la història, l’art o l’enologia. 

CAL·LIGRAMA ÉS...

CREATIVITAT

 

Res és el mateix si t’ho expliquen de manera diferent. Si t’ho expressem de forma amena i rigorosa, connectant les arts amb altres disciplines, revelant les anècdotes més fascinants, fent-te partícip fins a perdre’t en el que estàs veient, t’enganxaràs a viure amb cultura.

PASSIÓ

 

Ens diuen que connectem amb el públic perquè transmetem passió pel que fem. Ho vivim intensament i així ho comuniquem perquè no et deixi indiferent.

Si vam crear Cal·ligrama Bcn és per amor a les arts i sabem que a la fórmula de l’èxit hi ha perseverança, però sobretot il·lusió.

 

EXPERIÈNCIA

 

Quan ens vam aventurar a crear un projecte no ens vam llençar al buit: A la maleta hi dúiem anys d’experiència que ens fan avançar amb seguretat sempre que ens encarem amb un nou repte. Ara ens alegrem de seguir compartint grans moments amb tantes persones.

 

PROXIMITAT

 

Serem sinceres: Ens agrada que tothom se senti a gust, atenent les particularitats de cadascú. Per a nosaltres, el tracte personal i proper és la clau que acaba d’arrodonir una bona experiència. 

bottom of page