top of page

ESDEVENIMENTS

Innovació
“És indiscutible que la creativitat és el recurs humà més important. Sense creativitat no hi hauria progrés i estaríem repetint sempre els mateixos patrons. 
Edward de Bono, escriptor i psicòleg

INNOVACIÓ

Les idees innovadores han canviat el món i la nostra manera de viure. Els que abans eren titllats d’excèntrics, ara són grans genis que ens han portat on som avui.

Obre el teu equip a percebre perspectives que mai havia contemplat, a resoldre problemes de manera imaginativa, a tenir iniciativa. La creativitat és una habilitat que s’ha d’entrenar. Fes-ho amb les ACTIVITATS DE TEAM BUILDING.

EQUIP

La capacitat d’innovar depèn també de com et sents. Si confies en la teva intuïció, si saps que pots donar l’opinió sense cohibir-te, si saps que els altres confien en tu, les possibilitats de connexió, creació i eficàcia es disparen.

Les activitats que et proposem fomenten el treball en equip i la relació interpersonal.

BON AMBIENT

​Ni la innovació, ni la cohesió d’un equip sorgeixen si no hi ha un bon ambient i es gaudeix d’una estona plaent i relaxada. Tant les ACTIVITATS com els ESDEVENIMENTS que organitzem a mida tenen l’objectiu de crear un record inesborrable.

Ruta amb joc
3.Espai
Ancla 1

ACTIVITATS DE TEAM BUILDING

RUTES AMB JOC

Quan explores possibilitats, canvies el camí, observes l’entorn des d’uns altres ulls és quan sorgeixen les noves idees. Amplia la percepció del teu equip a través d’un joc que té lloc descobrint la ciutat.

 

Enfronta’t a reptes en grup i col·labora conjuntament per resoldre enigmes. Tots hauran de ser un bon observador i tenir la ment desperta per assolir l’èxit.

 

Després de trencar la rutina i allunyar-vos del focus de la feina, el teu equip tornarà amb energies renovades i la mirada fresca per enfocar els projectes.

 

Consulta les temàtiques disponibles al catàleg.

MARIDATGES AMB VINS I CÒCTELS

Viatjar t’inspira, per la novetat de l’ambient, dels sabors, de la llengua i de les maneres de pensar. No trepitjaràs nous territoris, però l’aroma de terres desconegudes et trasbalsarà els sentits. Reuneix l’equip en una experiència que et pot portar a travessar el món.

Nosaltres conduïm l’activitat amb la companyia d’un expert sommelier o especialista cocteler.

 

Consulta les temàtiques disponibles al catàleg.

TALLER D'IMPROVISACIÓ

Cada dia més empreses depenen de la seva habilitat per reaccionar amb rapidesa i adaptar-se als canvis que el mercat imposa. Has de ser capaç d’improvisar i afrontar amb facilitat qualsevol imprevist o obstacle. Has de saber respondre de forma flexible al canvi.

Aquest taller pràctic et dóna les eines per potenciar la creativitat i la capacitat de reacció i participa en el teu desenvolupament personal.

Activitat conduïda per Mònica Macfer, actriu i coach.

TALLER DE COMUNICACIÓ AL PÚBLIC

A l’hora de persuadir els oients o d’assegurar la bona comunicació amb els teus interlocutors influeix tant la manera en què transmets el missatge com el contingut.

Aquest taller pràctic entrena l’expressió corporal i oral a través de les tècniques i recursos del teatre, que concentra els secrets de fer arribar una història a una multitud de persones dia rere dia.

 

Activitat conduïda per Mònica Macfer, actriu i coach.

TALLER DE CREATIVITAT APLICADA I PENSAMENT LATERAL

Tots volem produir noves idees, estratègies i conceptes per aconseguir un objectiu. Amb aquest taller, aprendràs a estimular la creativitat per aplicar-la i a connectar amb el pensament lateral, enfocat a resoldre conflictes de manera imaginativa.

 

Activitat conduïda per Laura López, filòloga, poeta, professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i de l’Aula de Escritores de Madrid, formadora en creativitat aplicada i en comunicació.

ESDEVENIMENTS

Quan vols realitzar un esdeveniment, segurament busques opcions que siguin originals, que impressionin als assistents i que siguin assequibles. Aquí ho tens, reunir les tres qualitats és possible.

Tant si es tracta d’un acte per a una empresa o entitat, com d’un esdeveniment particular, escoltem les necessitats de cada cas per traduir-les en propostes a mida, que encaixin perfectament en l’esperit de la celebració o en el que es vol transmetre.

QUALITAT

Activitats in-company o altres que tenen lloc per la ciutat o en un altre espai, rutes amb joc personalitzades, tallers per estimular el pensament lateral o experiències per viatjar de punta a punta del món: dissenyarem l’esdeveniment perfecte per a tu.

No només posem totes les nostres energies i recursos perquè aquell dia sigui memorable, sinó que col·laborem amb proveïdors i col·laboradors de primer nivell.

FACILITAT

No et posis nerviós, que et fem les coses fàcils. Si vols, nosaltres ens podem encarregar de tot, només cal que convoquis els convidats o assistents.

No et preocupis de transports, activitats, càterings, espais, fotògrafs, vídeos, que ja estem nosaltres per deixar-ho tot llest perquè gaudeixis.

ADAPTACIÓ

Adaptem les propostes a les característiques del grup. Podem gestionar grups nombrosos o reduïts i podem realitzar les activitats en anglès o francès a part del català i castellà.

Un espai que sorprengui és el primer pas per assegurar-se que aquell dia deixarà petja. Tenim opcions de tot tipus, acollidores, elegants o originals, en funció de les preferències.

Ens agrada escoltar les teves necessitats de primera mà, contacta’ns perquè ens puguem conèixer i et puguem donar idees sense compromís. 

Ancla 3
bottom of page