top of page

ACTIVITATS INFANTILS

Educació

"La creativitat és la intel·ligència divertint-se"

Albert Einstein, físic

Amb els anys, sents que la creativitat és la clau necessària per triomfar, perquè genera noves idees valuoses que ens fan avançar. D’adult busques activar aquesta habilitat, que ja tenies de nen, quan pintaves un mural o et quedaves embadalit amb un objecte.

 

Quan ets petit, el dia a dia és una aventura creativa. Quan no et sents amb uns ulls vigilants al clatell és quan explores diferents maneres de fer i mirar. Et sembla que les històries es creen soles.

 

L’experiència amb la creativitat a la infantesa es projecta a l’edat adulta, de manera que no pots menystenir aquesta etapa i les seves possibilitats. Tots depenem de fer créixer nens creatius, capaços d’obrir nous camins i solucionar problemes de forma innovadora.

EDUCACIÓ ALS MUSEUS

 Una altra experiència als museus és possible!

 

Els alumnes perceben el plaer d’apropar-se a l’art, experimenten l’emoció d’investigar, esbrinar i especular per si mateixos.

 

Els nens són els protagonistes de la visita, perquè la seva mirada és fresca i té molt a dir. Interaccionen amb la col·lecció a través de jocs que estimulen la imaginació, la memòria visual i la psicomotricitat.

 

Se’ls deixa espai perquè es facin preguntes, perquè observin o comparin. Se’ls desperta la curiositat i, al final del camí, els sobra motivació per crear.

 

El museu no ha de ser un espai estrany, sinó un lloc on voler-s’hi trobar.

 

ENCÀRRECS PER A ENTITATS

Col·laborem amb entitats i associacions infantils amb diversos perfils organitzant tallers i activitats dirigides.

 

Des de viatges per la història i l’art de diferents èpoques, a la construcció d’invents i edificis efímers, o a la millora de la destresa manual o el treball en equip: la creativitat s’obre a qualsevol camp.

 

Tant important és el resultat com el procés, per això procurem que el gaudeixin al màxim. 

ENIGMES EN RUTA · DESCOBREIX LA CIUTAT

Quan passeges en família, pots comprovar que cadascú es fixa en diferents coses. Potser t’havia passat per alt aquella figura pintada en un edifici, aquell fanal estrany o aquell ninot en un aparador.

 

Imagina’t que fem del passeig una experiència trepidant, en la qual estareu motivats tant grans com petits. Les rutes amb joc fomenten la comunicació entre pares i fills, a més de despertar les ganes de conèixer la història d’una ciutat que amaga tantes curiositats.

 

Els adults com a Sherlocks i els nens com a Watsons participareu en equips per poder resoldre els casos que trobareu aquí.

 

Aquesta activitat està disponible a partir de grups de 10 persones.

 

Preu: 5 € per persona (nen o adult), tot el material inclòs.

El punt de trobada i l’hora de trobada dels diferents equips es comunicarà un cop reservada l’activitat. 

SHERLOCKS & WATSONS
Secrets de la Barcelona antiga

Fa 130 anys, naixia Sherlock Holmes a les pàgines de la primera novel·la d’Arthur Conan Doyle. Les aventures del famós detectiu han captivat totes les generacions, perquè el misteri ens fa sentir vius i expectants.

 

Sigues com ell, abandona Baker Street i resol un cas ple de secrets a la Barcelona antiga. Investiga i rastreja els carrers amb uns altres ulls, fixant-te bé en els detalls per avançar en la recerca i així arribar al punt final. Durant el camí serà necessari recollir algunes proves i solucionar alguns enigmes...

SHERLOCKS & WATSONS: Misteris a l’Eixample

A vegades moure’s per la ciutat pot ser com caminar per un laberint, sort que aquesta part de Barcelona el senyor Cerdà la va fer ben endreçada i quadriculada! Aquest cas per gaudir en família et farà trobar de tot: bèsties i castells sense princeses, instruments i herois sense presses.

 

Vols ser un bon investigador? Prepara els ulls i les orelles i avança sense por! Però per seguir el camí correcte, no et servirà anar ben recte!

bottom of page