top of page

MARIDATGES

Creativitat

“La lluna avança a poc a poc però travessa tot el món” 

Proverbi africà

El que t’atrau de viatjar és la novetat de l’ambient, dels sabors, de la llengua, de les maneres de pensar. Però no calen insofribles hores d’avió per travessar tot el món.

No trepitjaràs nous territoris, però l’aroma de terres desconegudes t’anirà dels ulls al cap, i de la ment a la boca, o la mà. Uneix els sentits per enllaçar occident i orient, per crear maridatges entre paraules, vins i arts de diferents parts del mapa.

Apropar-te als autors i artistes d’un país és com deixar-te guiar per experts autòctons que et permeten, no només visitar qualsevol indret, sinó també qualsevol època.

Maridatge vermut
1. Mapa mundi
Vi i Shakespeare
Vi i literatura
Maridatge vi
Shakespeare
TALLER DE SHODO
Dissabte 25 de març, a les 18h donem la benvinguda a la primavera!

Al Japó, l’arribada de la primavera es contempla als parcs i jardins, que s’inunden dels tons blancs i rosats dels cirerers florits. És llavors el torn del Hanami, la tradició que reuneix grups d’amics i famílies per aturar-se a observar la bellesa d’aquest moment de l’any.

Potser no pots agafar un avió cap a terres nipones per presenciar el delicat espectacle de la vida, però sí pots meravellar-te davant la natura a través del haikú i la cal·ligrafia japonesa. Celebraràs una primavera oriental apropant-te a la poètica japonesa que amplifica el cant dels petits detalls, i practicant el traç amb un taller de Shodo, que t’iniciarà en l’art de l’escriptura cal·ligràfica.

IMPARTIT PER YAYOI DOHO · Mestra de cal·ligrafia japonesa, Shodo.

ALTRES MARIDATGES PER A GRUPS

Quan vols desconnectar i passar una bona estona reuneixes els amics, la família o companys de feina al voltant d’una taula. Però aquesta taula ara està plena de copes, i a l’aire circulen algunes històries per fer-te sentir que ets a un altre lloc o en una altra pell.

Pots escollir l’exotisme de viatjar de punta a punta de l’equador, la gràcia genuïna del gran Shakespeare, la desinhibició de l’eròtica o la poesia dels sentits.

Nosaltres conduïm l’activitat amb la companyia d’un expert sommelier que dóna les notes del tast i t’aventura a desgranar l’enigma dels tanins.

El secret d’una bona vetllada també és l’espai on se celebrarà. Tenim diverses opcions acollidores, elegants o originals en funció de les necessitats i preferències del grup. Indica’ns quants sou i trobarem la millor solució.

El preu de l’activitat varia en relació al nombre de persones.

Depenent de la temàtica, la durada de l’activitat oscil·la entre l’1:30h i les 2h.

VOLANT CAP AL SUD: Un viatge de vins i lletres

Inicia un periple que et transportarà a quatre països al sud de l'Equador. Travessaràs l'Atlàntic, després el Pacífic -el mític mar del sud- i, finalment, l'Índic per endinsar-te en les seves terres fèrtils de vi, lletres i art. Movent-te sempre tan a prop de la quimèrica Terra Australis Ignota, serà fàcil deixar-te seduir per la capacitat de suggestió dels vins, les paraules i les imatges de cada territori.

Tastaràs 4 vins procedents de Xile, Sud-Àfrica, Austràlia i Nova Zelanda mentre assaboreixes la lectura de textos d'autors tals com Pablo Neruda, Katherine Mansfield, o J.M. Coetzee o R.L.Stevenson.

SOMNI D'UNA NIT DE VINS: Amors & Shakespeare

Aixeca el teló per reviure les millors històries d’amor tramades per William Shakespeare, acompanyades de vins que desperten autèntiques passions.

Entraràs en un somni, enllaçant comèdies, tragèdies i sonets, sorgits de la ploma de l’il·lustre escriptor. No et quedis amb Romeu i Julieta, que d’amants singulars te’n presentarem un bon ventall.

Per commemorar el quart centenari de la mort del gran autor, assaboreix les seves paraules, universals i eternes, i brinda amb vins que li fan honor!

ERÒTICA ENTRE COPES

La copa entre les mans, la mirada i les paraules han estat parts essencials del ritual de seducció, en diverses cultures i al llarg dels segles. Per això podríem dir que el vi és la passió servida en copa.

Aquest tast busca despertar-te, trastocar-te, no deixar-te indiferent. La millor literatura eròtica unida els vins més seductors: prepara’t per un maridatge d’alt voltatge. 

MARIDATGE AMB ELS 5 SENTITS

Despertem un a un els cinc sentits per gaudir d’una simfonia de sensacions a través de totes les fases del tast d’un cava i tres vins especials. El resultat és una experiència vibrant que t’endinsa en l'embriagador territori dels tanins.

 Es recorren les 5 fases del tast del vi a través del  joc amb els sentits que comportarà utilitzar antifaços i altres elements per potenciar les capacitats sensorials. Es comentaran curiositats de diversos personatges de la història.

Col·laborem amb: 

bottom of page